Cornerstones

De droom

The best dreamers distance themselves. They dream without physical boundaries. Only afterwards they consider how remote the dream is from reality. Using a roadmap, they can bridge the gap. Welcome to business transformation.

Cyclisch ondernemen in 2020

Afstand nemen

De huidige situatie dwingt ons tot afstand nemen. Fysiek in ieder geval. Maar waarom die afstand niet gebruiken om naar uw bedrijf, uw job of uw business te kijken? Wij ontwikkelden een eenvoudig model dat u daarbij kan helpen. Zodat u kan bezig zijn met wat er écht toe doet en zo continuïteit garandeert.

Tijd investeren in de juiste dingen

De kleuren van ViCre

Tijd kunnen besteden aan activiteiten die werken. Het zijn die activiteiten waarmee uw bedrijf resultaten haalt, altijd en overal. Onze kleuren hebben als doel duiding en structuur te geven aan de indeling van uw tijd. In kaart brengen van wat niet werkt maar vooral wat wel werkt is één van de sleutels tot winstgevende vooruitgang.

“Wenst u graag op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en webinars ? Bij inschrijving geven we u een seintje zodra er nieuwe content beschikbaar is. ”
DEFAULT